Education

Locked Out Quiz Answers – Updated 2022

Published

on

Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Locked Out Quiz Answers

Also Read: V2 – Lucky Wheel Quiz Answers (100% Score) Updated

Do you want 100% correct Locked Out Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Locked Out Quiz which will hold a total of 10 question. BeQuizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Here Is A List Of Answers

Locked Out Quiz Answers

 

 

Q1: Terry has had a frustrating day, to say the least. He had finally gotten home after a hard day at work, but he realized that he had lost his house keys at some point during the day! Can you help him find his keys?

 

Correct Answer: Continue

Q2: Terry first went back to the park he visited this morning. While there, he realized that he had lost the key to his car. Can you spot it?

 

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q3: Terry visited the beach next. While searching for his house key, he accidentally dropped the keys at his office. Can you spot them?

 

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q4: Terry then was walking back to his car when he tripped and threw his key to the gym locker. Can you find it?

 

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q5: Terry returned to his office to search for his house key. While there, he accidentally misplaced his office’s bathroom. Can you see it?

 

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q6: Terry had then walked into his office’s kitchen and realized that he had misplaced the closet key. Can you spot it?

 

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q7: While looking in the closet, Terry had dropped the key to his car again. Can you help him find it?

 

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q8: Terry was getting hungry so he decided to stop at a restaurant. While eating, he had misplaced the keys to his suitcase. Can you look for it?

 

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q9: The last place terry visited was the gym. He thinks that he left his house key somewhere here. Can you look for it?

 

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q10: Terry finally found all the keys he lost today! He can finally move past one of the worst days he’s ever had!

 

Correct Answer: Continue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Exit mobile version